lördag 30 oktober 2010

Snart så...

Imorgon kommer hon - Anna!! Ska bli så overkligt att ha en av sina vänner härborta, overkligt men UNDERBART!!! Önskar vi hade lite större lägenhet bara, men vad fasen det är ju egentligen inte så viktigt. Det viktiga är ju att hon är här!

torsdag 28 oktober 2010

Bilder som bevis på att man är gift

Hittade dessa klockrena bilder som bevis på att vi är gifta... HAHAHAAA!!! 





HAR HUVUDVÄRK NU FÖR ATT JAG SKRATTAR SÅ MYCKET!!!

Skit också!

Nu ska fler papper in till immigrationen... kul! Tror att den dära intervjun som jag trodde att vi slapp då för två år sen kommer att komma denna gång... Usch. Jag hatar alla dessa saker.
De vill se bankkonton, lägenhetskontrakt, skattepapper och allt annat med båda namnen på samma papper... Varför i hela friden ska en person som jobbar för myndigheterna få se allt sånt om mig för???!!! Jag får ju inte se dennes papper...

Inte direkt som man har något val.. bara att ta tag i det typ NU annars blir jag utkickad.

onsdag 27 oktober 2010

Fortfarande varmt

Den 26 oktober... vi somnade med fönstret öppet men jag vaknade mitt i natten av att det var så förbaskat VARMT!! Jag gick och stängde fönstret och slog på A/Cn.. Hur många gånger har man gjort det... vaknat mitt i natten av att det är 24 grader varmt inne i slutet på oktober?!??!

Kommer aldrig att vänja mig vid detta.. men jag klagar inte!

fredag 22 oktober 2010

Höstursäkter

Jag gillar hösten... ja ibland iallafall.
Hösten är en utmärkt ursäkt för en massa saker:
Nya Boots (köpte ett par igår)
Ny Jacka
Nya mysiga koftor och tröjor
Sovmorgon
Filmkvällar
Vindrickande bara för att
Doftljus i varenda vrå
Ny handväska som matchar de nya bootsen

Ni kan säkert komma på massor med fler höst-ursäkter...

Dessvärre så betyder också hösten att vi måste ta hand om oss lite bättre, annars blir det förkylningar eller andra mer allvarliga saker som hoppar på oss utan hänsyn till att vi inte alls har tid för det. Så snälla alla ni underbara vänner, bekanta, bloggläsare och familj... TA HAND OM ER!!! Ät eran Vitamin D (5000 E minst om dagen), få lite frisk luft varje dag, sov ordentligt, sluta äta saker som är dåligt för dig för faktum är att: vi lever inte för att äta, utan vi äter för att leva och att äta något (i större mängder) som inte är bra för dig är helt enkelt självdestruktivt...  

onsdag 20 oktober 2010

600 ord inskickat

Då har man skickat in ett första förslag på 600 ord till advokatfirman för genomgång... får se om det kommer tillbaka med massor av kommentarer om ändringar hit och dit.. får se helt enkelt.
Det var ganska svårt att få ner allt jag känner med 600 ord så det fick bli en liten introduktion till ämnet istället. Är ju ingen hejjare på det här med att skriva och fånga en läsare så att de verkligen känner hur jag kände då.. men vi får se vad utlåtandet blir. Jag är iallafall glad över att få dela med mig på en lite större arena än vad jag har gjort fram tills nu.

Håll tummarna!

tisdag 19 oktober 2010

Helena - the Spokesperson

Ja det är faktiskt sant... jag har blivit tillfrågad att bli talesman, eller kvinna, i den stora pågående stämmningen av läkemedelsföretaget Bayer, de som är tillverkarna av Yasmin, och Yaz.

Mmmmm... MIG - de har valt MIG!! Av alla kvinnor i hela världen har de valt MIG! Och det var ju inte så att jag har ansökt om det heller... de kontaktade mig! De tyckte jag var rätt person med den rätta passionen och kunskapen att dela med mig av mina erfarenheter... JAG... alltså jag är mållös när jag tänker på det men det känns bra att veta att mina ord inte har varit förgäves. Det har varit i görningen i ungefär tre veckor nu men ville inte säga något förrän jag hade gjort min lilla egna undersökning om företaget och vad det innebar för mig. 

Jag ska jobba tillsammans med två av de stora advokaterna i dramat (de jobbar från NYC) och vara deras kontakt ut till alla kvinnor som också har farit illa av dessa p-piller, och också undervisa unga kvinnor om vilken hälsorisk det egentligen innebär att äta dessa. Det handlar ju inte bara om blodpropp och hjärtattack... listan är äckligt lång...

Så när vi väl drar igång tar jag emot allt stöd jag kan från er läsare... om ni kan föra mina ord vidare, kanske linka till det jag skriver på eran blogg eller eran facebook sida? Det skulle jag uppsaktta över allt annat när det handlar om detta. Många kvinnor har farit illa - låt det inte bli fler!

söndag 17 oktober 2010

Fashdance

Det blev flashdance igår på festen för mig. Var liksom ganska lätt att pussla ihop en flashdance outfit.
Hotpants har man ju till höger och vänster som dansare, likaså strumpbyxor som inte är till för de känsliga. De är tjocka och  håller in både här och där. Röda klackskor hade jag tydligen ett par i garderoben.. Peruk fick jag köpa och toppen fixade jag ihop på några minuter.. funderar även på om den kan återanvändas som pyjamas eller överdragströja när man ska träna... för ruskigt bekväm var den!!


På bilden har ni en 80's outfit som säkert skulle gå hem idag också.
Cowboyen är Nick från Texas och i.o.m. att cowboymodet inte riktigt har förändrats så mycket under de senaste 100 åren så passar han ju in i vilket årtionde som helst!
Så har ni då jag som Flashdance och Martha som Prinsessan Peach från Super Mario

torsdag 14 oktober 2010

Förslagtorka

Jag har fått så många förslag på halloweentemat... alltså jag vet inte vad jag ska göra av det. Nu istället för 0 förslag har jag nu 0+0+0+0+0 förslag!!!! Kan ni tänka, hur ska jag kunna välja nu???

Tid har jag inte heller... men ska det behöva gå så långt att jag måste gå och köpa mig en utstyrsel? Tycker jag låter väldigt opersonligt och inte riktigt som jag! Men nu känns det lite mycket att ta tag  i en Material Girl a la Madonna klänning som jag tänkte köra med först... får se hur detta slutar.

onsdag 13 oktober 2010

Halloween Party

Har blivit bjuden på party - Halloween party.
Vanligtvis har man Halloweenfest den 31 oktober, men inte nu, denna festen är på LÖRDAG! Alltså om 3 dagar!

Temat är the 80's

Tar tacksamt emot förslag till både mig och Paul!!


måndag 11 oktober 2010

Lite från helgen

Under hela helgen har det varit kanonväder ute. Ni vet flipp flopps och linne väder. Jag tror jag aldrig kommer att vänja mig vid att man kan gå i linne i oktober. Det är ju jättekonstigt! Speciellt då jag vet hur jäkla ruskigt kallt det kan bli under vintern.

Spenderade flera timmar tillsammans med en vän ute i solskenent. En vän jag inte träffat på över ett år. Det var som om vi hade setts för en vecka sen när vi träffades. Hon är väldigt mycket för det holistiska, mycket mer än vad jag är så det var skönt att få prata med någon som inte tyckte att jag var dum i huvudet.

Söndagen fick jag spendera med att ta tag i saker som tvätt och disk och att åka till mataffärn.. usch vad jag hatar att handla mat! Det är dyrt och tar alltid sån jäkla lång tid. Och mer ofta än inte så finns inte allt man ska ha! Men men... man ska väl vara glad att man har en mataffär att gå till kanske....

torsdag 7 oktober 2010

Klapp och Klang

Det känns verkligen som jag har kommit in i ett nytt kapitel på jobbet. Allt rullar på så bra och jag har projekt efter projekt som bara ligger och väntar på mig. Fattar inte ens att det är dax att gå hem när klockan slår fem. Det känns otroligt bra. Har inte varit så arbetsglad på länge. Har underbara personer runt omkring mig som jag lär av och skrattar åt. Spanjorer, Amerikaner, PurtoRikaner, Canadensare, Mexikanare mfl och så blonda jag!

Igår på lunchen pratade vi Roxette, Abba och Pippi Långstrump! Verkar som vi svenskar har gett ett gott intryck på världen, hahah! En av grabbarnas första kassettbandsinköp (ja jag kommer ihåg när vi körde med kassettband) var tydligen Roxette... vad säger man till det? Mitt var nog något mer i stil med Klapp och Klang!

måndag 4 oktober 2010

Inte igen... jag orkar inte!

Hörrni... nu har den kommit igen... ja den dära influensa sprutan. Har den gjort det hemma också?
I år ska jag inte tjata så mycket om den - ni vet ju vad jag tycker och tänker om ämmnet. Att man hellre ska bättra på immunförsvaret med rätt kost, supplement och motion... och inte genom injektioner.

Men i år härborta innehåller ju den valiga sprutan H1N1 vaccinet också.. plus att man kan välja att ta en superspruta! Alla över 6 månader rekommenderas att ta sprutan.. och tar man sprutan får man ett presentkort på $100 på det apoteket man väljer att ta sprutan... ja det skulle väl vara för det där presentkortet då...

... fast det trodde ni väl inte att jag skulle böja mig för $100 inte. Nää då.. här fortsätter jag i min all-NATURAL-anda, ska bara bli lite striktare med maten och träningen nu igen. Så ska jag nog hålla mig frisk över denna vintern också.


fredag 1 oktober 2010

Sommarblond & Ikea

Igår var det dax för ett besök till frissan igen. Blev sommarblont denna gång också. Jag är inte riktigt överrens med att sommaren ska vara över. Men å andra sidan så kommer vi ju närmare jul och då kommer jag ju hem! Så vi får se det så istället.

När jag knappade in adressen i GPSen så insåg jag att jag hade 30 minuter tillgodo så jag beslutade mig för att göra ett superstopp på IKEA för Pauls Prästost är för längesen slut och någon god choklad har jag inte sett på ett tag nu. Jag tror det var rekord. Jag var inte inne där 10 minuter ens! Men Prästost på IKEA är vansinnigt dyrt! betalade över 50 spänn för en liten bit som kommer att vara borta innan helgen är över.