lördag 26 juli 2014

Hej från Montana

Har inte internet jämt.. Så jag skickar en liten hälsning från Glacier National Park i Montana. Vi har hunnit med två hajkar på tre dagar och knäna svider en aning.. 

Här kommer bilder





torsdag 24 juli 2014

Kul Kubb med jobbet

För några fredagar sedan så hade vi fest med jobbet. Grilldag med lite lagtävling. Jag var med i planeringsgruppen så jag fick inte spela, däremot fick jag se till så att arbetskamraterna nu vet vad kubb är. Grenen jag var ansvarig för (såklart).

Orkar inte skriva så mycket men jag hade en toppendag!! Gillar verkligen de jag jobbar med otroligt mycket! Det är inte alltid jag gillar arbetsuppgifterna men kollegorna - dom är allt bra!

Vi kör ett inlägg av bilder.. det är roligare iallafall.. ju.

De enda Skandinavierna på företaget - Dock pratar han danska så det hjälper inte mig så mycket ;p
Planeringsgruppen var rosa... gissa vem som fick bestämma det...

Dom som var kvar till slutet...

Chefen stod för grillningen

Var tvungen att köra paus-dans hahaha

Kubb

Kickball

Bean Bag Toss

Fotboll - det var allvarligt!!

onsdag 9 juli 2014

4th of July

I helgen var det ju Independence day. 4th of July. USA's Nationaldag.
Det är en dag då BBQ tillsammans med vänner är standard och jag var inte sen att haka på.

Vädret liknade mer Svensk sommar än den värmen jag har blivit van med här så det blev inget poolbad men det kunde ju kvitta. BBQ blev det ju!

Hade festat till nagellacket i Rött och Blått fast fick snabbt dåligt samvete när jag insåg att jag inte gjorde detta 6e juni.. fy på mig! Fast vem har gult nagellack åh andra sidan?
 


Jag och min fina Jill

På söndagen blev det en till BBQ med andra vänner. Stor fest med familjen McPeak. Kan inte bli annat än toppen! Och helgen sammanlagt var helt klart en av de mysigare helgerna jag har haft på ett tag tack vare alla dessa fina människor.

Mamma McPeak med hennes 4 "barn"