torsdag 11 juli 2013

Inlägg från världens roligaste

Jag är förmodligen världens tråkigaste bloggare...
Antingen så uppdaterar jag inte... eller så updaterar jag med inget... lovely, just lovely.

 • Just för tillfället har jag tagit en minibreak i jobbet. Så nu stirrar jag på bloggsidan istället för excel, word, eller PowerPoint - life is exciting! 
 • Jag har konstaterat att välja en grön färg till våran källarvrå där det är tvättstuga och toalett i ett är mindre lätt när det finns alldeles för många gröna nyanser att välja på. Men grönt kommer det väl att bli oavsett... antar jag. På måndag kommer han som ska lägga golvet och fixa taket så då måste det vara målat och klart. I am the last minute queen! (Fast å andra sidan så påbörjades källarrenoveringen i måndags så det är ju inte så att jag har haft världens tid på mig heller.)
 • Igår kollade jag på tre avsnitt av the Bachelorette på raken - P var inte hemma...(ska också då nämna att jag känner en av killarna som var med i fajten om Des men det gick inte så bra för honom tyvärr). 
 • Igår blev jag biten på baksidan av låret av något kryp när jag var ute och gick med Bruno att jag var tvungen att vända för att lugna ner det lite med en isbit och kokosolja (min go-to salva för det mesta).
 • Ikväll kommer mamsen och K tillbaka från några dagar i Atlantic City. Då ska vi äta mat från Chipotle - snabbmat a la Mexico där jag äter typ 3 gånger i veckan för att det smakar så attans gott och för att typ 10% är ekologiskt (eller nåt). 
 • För en vecka sedan drygt, köpte P och jag ett medlemsskap till ett gym på andra sidan gatan där vi bor... vi har inte gått dit sen dess... 
 • Jag har finnar på axlarna för att det har varit så förj"#x/%t varmt ute
 • Ja, jag har en på hakan också som jag inte kan sluta pilla på
 • Har bara druckit 500 ml vatten idag... mindre bra med tanke på att jag säkert druckit 500 ml kaffe också. (Ni kan väl det här med att man ska dricka sin vikt i kilo delat med 3 för att veta hur många deciliter vatten man ska dricka varje dag - sen om man råkar dricka något som driver bort vatten från kroppen så som kaffe, dricka och alkohol så måste man dricka 1,5 gånger det där dumma som man drack för att kompensera upp det.) 
 • Vilken tur att jag fick in ett hälsotips mitt i allt! - Då känner jag mig inte lika useless och tråkig idag
 • Gick nyss och fyllde på vattenflaskan så jag kan få till åtminstonde ytterliggare 500 ml innan jag åker hem. 
 • Hörru... Läser du fortfarande??!! Hahahahahahahaaaa...

2 kommentarer:

 1. Underbart inlägg!!! Får ju faktiskt en riktigt omfattande redogörelse över vad du sysslar med! Jag är förmodligen världens sämsta blogg-läsare...Har dig i favoritfältet på vanliga datorn, men den slår jag på typ 1 gång i månaden....

  Kram kram från Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur!! Livet är toppen!! Och jag längtar inte alls över några veckor ledigt från jobbet.. Men om du bara läser en gång i månaden så kanske det kommer lite spännande saker ibland. Hahaha!!!
   Ses snart.
   Kram Kram

   Radera