Naturlig Hälsa

Här hade jag tänkt att skriva ett fint inlägg om vad jag menar med naturlig hälsa men jag hittar liksom inte orden än...Så istället får detta bli en samlingslista på några av mina hälsorelaterade inlägg för lite snabbare navigering :)

Drick Vatten för sjutton!
Här kan du läsa om hur mycket vatten du bör dricka om dagen och hur kroppen ger dig signaler att den är törstig, signaler som vi oftast inte länkar till just törst: Smärta och ont i kroppen, huvudvärk, högt blodtryck, höga kolesterolvärden, depression, dålig koncentrationsförmåga, matsmältningsproblem, sömnsvårigheter,  astma, allergier, nästäppa, etc. Du kan läsa om snabba signaler kroppen ger vid töst och vad som händer om du låter kroppen gå utan vatten en längre tid, så kallad kronisk uttorkning. Sen pratar vi också lite salt...   Så läs och gå och drick lite vatten!
 


Genetiskt modifierad mat och tillsatser
Ni som följer min blogg vet att jag avskyr när företag har rätten att gå in och ändra på våran mat bara sådär. Det gäller både tillsatser och GMO. Det ska inte vara så och att äta sån mat förstör folkhälsan och våran planet på flera olika nivåer. Här har ni ett litet om ämnet:
Monsanto i SverigeVaccin till befolkningen
Vaccin. Ett ämne som är ganska hett diskuterat i dagens samhälle. Du har de som pushar för varenda spruta och du har de som tar sprutorna för att de är osäkra och så har du folk som avskyr dem. Jag hör till den sista gruppen (när det kommer till de flesta vaccin). Ibland delar jag med mig av mina åsikter på ett ironiskt sätt, ibland med pekpinnen, och ibland bara för att informera. Här är ett inlägg som informerar om olika typer av vaccin.


Från nyfödd till toddler - vad ska de äta?
Att vara förälder måste vara ett av de finaste en människa kan vara med om i sitt liv. (jag vet inte än men jag tror att det är så). Att uppforstra och forma en människa är en utmaning och fler och fler krav ställs på föräldrar idag känns det som. Här är en lista på vilken mat som är bra för barn de första två åren, ni kan ta listan och slänga den i väggen eller så kan ni använda den för att lättare komma på vad ni ska mata just erat barn när det är redo.
Socker
Från en sockeraddict till er. Jag sliter med sockerberoende dagligen. Ibland går det bra och ibland går det mindre bra. Konstigt nog har jag inte pratat så mycket om socker i bloggen men det här är ett inlägg som tål att tänkas på. Hur socker är relaterat till cancer.  
P-piller
När det kommer till att leva hälsosamt och naturligt så betyder det också att undvika så mycket mediciner som möjligt. Inlägget handlar om mina egna och andras erfarenheter från att äta p-piller.En resa till helvetet och tillbaka, symptom efter symptom...  Inga kommentarer:

Skicka en kommentar