fredag 14 februari 2014

Uttråkad i soffan

Nu är jag på allvar riktigt less på vintern. Allt blir liksom kaos härborta bara för att det snöar. Inget funkar. Allt är stängt för ingen kan ta sig till sina jobb.

Folk springer till affären dagen innan som om jorden skulle gå under och vad köper dom? Jo, vitt skivat bröd (när man öppnar dom brödpåsarna luktar det kemikalier, inte bröd), mini-mjölk och jordnötssmör med extra socker... ?!?!??! Till dom vill jag helst knacka på axeln och säga: "Värdlen kommer inte gå under imorgon, men du kommer göra det snabbare om du på allvar tänker äta det där". Blääää

Jobbet var stängt igår med... Snöoväder, vad annars.. Plogades gjorde de inte förrän på eftermiddagen på våran gata så det var liksom ingen idé att ens försöka ta sig ut på utflykt. Låg och hade OS på TVn, lyckades se svenska herrarna spela lite curling. Fortsatte att sysselsätta mig med att sticka klart en halsduk, baka och titta på film så det blev mycket häng i soffan..    

Idag är jag tillbaka på jobbet och nu känns den där soffan lite mer attraktiv...

2 kommentarer:

 1. Kom hem till Sverige! Här vet vi hur vinter. Du minns hur det var.. Och ni fick gå till skola trots kyla och oväder :) Minns du??

  Just nu smälter snön här. Såg på TV att snö är på väg.. Här hos oss är det mild väder. Såg att ni har det tufft med väder.. Konstigt tycker jag. Kram Kram <3 <3 <3 Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja... Svensk vinter är annorlunda!
   Jajaj.. förhoppningsvis blir det vår snart här också.
   KRAM

   Radera