tisdag 26 juli 2011

F You!

Det här med att köpa ett hus när säljaren hellre säljer till en annan köpare är en ganska jobbig grej att gå igenom. Vi skickade över vårat bud tisdagen eller onsdagen förra veckan. Några dagar senare säger han ja till det. I lördags får han in två nya bud på huset. Båda som är högre än det vi bjöd. Så på lördagskvällen satt jag på kontoret och mailade, faxade och skannade saker om vartannat för att han hade uppdaterat kontraktet. (Han sa att om han inte fick det innan dagen var slut så var vi ute ur leken).

Söndagen just när vi skulle göra oss redo att åka på en BBQ ringer mäklaren och säger att vi måste göra om det! Nya papper, nya datum... och detta skulle lämnas över personligt. Dessutom hade vi till på tisdag att göra en inspektion av huset... Det var ungefär då jag insåg att säljaren mer än gärna såg oss säga F You! och fortsätta vårat letande av boende någon annanstans.

Well, F You! Vi fick till en inspektion igår - och vi tar huset som det är... Så nu kan han göra vad han vill åt de där andra buden... Vi fick huset på rätt väg.

Ja, ok.. vi har inte nycklarna än. Så fram tills dess kommer jag vara så nervös att inte något annat dyker upp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar