måndag 18 juli 2011

Kanske...

Nu kommer resultatet av hustitten vi fick gå på idag:

Helt ok och charmigt, men man bodde inpå grannen till höger och så var det ju det där med att de inte hade AC... en dag när det är 35 grader ute så är inte det så kul. Huset blev iallafall struket från våran lista.
Jäkligt potential för att bli superfint men vi kände att vi inte riktigt orkade eller har pengar till att ge det en helhjärtad insats. Så det fick bli DUBBELNEJ för denna.
Helt klart FAVORITEN för oss båda två. Hur fint som helst. Köket behöver lite hjälp men fungerar. Helt super fint!! Dock lite väl dyrt... så vi avvaktar med det tillsvidare. 

Det billigaste huset blir det. Nyrenoverat på hela övervåningen bara ett kylskåp som fattas. Trädgården kommer få sig en lite uppiffning och en vägg kommer bli riven mellan köket och matsalen, men annars är det precis sådär LAGOM... Alltså nu gillar ju jag stort så att jag kan sprida ut mig och det fortfarande uppfattas som "luftigt" men vi behöver ju inte mer än 4 rok just nu. Baksidan är redan hundsäker, så vem vet snart kanske det räddas en lite hund från the dog shelter. Lägger nog bud senare i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar