måndag 23 december 2013

Sommar i December

Inatt har vi sovit med fönstrena öppna, utan superduntäcke och allt vad det är man gör när det är snö och kallt ute. Igår var det nämligen 20 grader varmt ute och jag sprang runt i linne tillsammans med alla andra julruschare. Väldigt konstigt och inte så mycket julstämmning här inte... För en vecka sedan var det snö på marken och snöade lite då och då.. Så som det ska vara. Not anymore.

Bevis..


Har iallafall handlat klart inför julmiddagen. Blir skinka, janssons, köttbullar, prinskorv, sill, lax och så till typ 8 personer så det blir väl en hel del rester i år igen i och med att det bara blir vi två. Jag älskar julen men nu lever jag mest på minnen av julen tillsammans med familjen för det är inte riktigt samma sak härifrån.

Fick iallafall ta en tur till tre olika ställen för att införskaffa mig all mat. IKEA stod självklart på listan även om jag blir besviken varje gång jag åker dit nu. Ge mig Spendrups julmust, Ge mig Marabou Paradis, Ge mig Anna's Pepparkakor (dom kan jag visserligen köpa på mataffären), Ge mig icke-IKEA brand och hör sen! Kalles och lite ostar är det enda dom säljer som inte är IKEAs egna märke...  urghh...


Annars gillar jag att besöka IKEA. Det är liksom som att vara hemma fast inte.
Införskaffade mig en ny vinöppnare och två diskborstar, vad annars.

2 kommentarer:

  1. Puss på er! Gör ont i hjärtat att ni ska sitta själva! Hoppas att det blir mysigt ändå.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!! Inte så mycket att göra åt saken det ska nog gå i år igen. PUSS PUSS PUSS

      Radera