söndag 8 december 2013

En halv vecka kvar i Texas

En liten Texas uppdatering kommer det här. Måndag till fredag satt jag i "skolbänken" hela dagarna. Jag beundrade solen och den påstådda värmen ifrån fönstret. När kursen var slut på eftermiddagarna så var det läxläsning och jobb så någon tid ute för att njuta av värmen gavs det aldrig. Avslutade kursen med ett prov som hette duga. Vet ännu inte om jag klarade det eller inte.

Väl till helgen och lite tid att turista runt lite så kommer snöstormen delux in och gör Texas till allt annat än ett sommarparadis (för oss nordbor). Jag som aldrig ens hade kunnat anat att detta skulle inträffa hade bara packat ner en fleecejacka. (Och jag tycker att jag hade kollat vädret dessutom). Jag klarade mig undan snön men inte den sjunkande temperaturen. Fredag efter provet lämnade jag dock Houston och drog iväg till Austin för det är tydligen the place to be in om man åker till Texas. Jag kan inte mer än att instämma. Färger, musik, glada människor och en hel del turister. Staden kändes avslappnad helt enkel och jag trivdes dom timmarna som jag vistades där. Ska jag vara ärlig så har helgen spenderats till att sovit ikapp mig. 

Idag, söndag, blev det en biltur till - dryga fyra timmar norrut från Austin och imorgon ska det besökas vindkraftverk. Det är dags för min första egna ISO och OHSAS revision. Jag borde vara högst redo efter mina tvä veckor i Kina och efter kursen som jag nyss tog men ska jag vara riktigt, riktigt ärlig så är jag mest trött. Vill helst bara vara hemma tillsammans med de jag håller varmt i hjärtat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar