onsdag 14 november 2012

Kinesiologi

Ja, ni vet ju att jag är helt övertygad om att kinesiologi och muscle testing är en helt fantastisk metod att använda sig av när man vill komma till botten med problem och inte bara behandla symptom med fler och fler mediciner. För flera gånger än andra så påverkar organen varandra i ett stort nät. Organ offrar sig själva om de måste för att få de viktigaste organen att fungera,  tex sköldkörteln och binjurarna, som i sin tur offrar hela sina liv till hjärtat... För utan hjärtat... tja.. ni vet.

Har man ont i knät så kanske det beror på en överarbetad njure och dålig hy kan bero på tarmproblem. Men det kan vara precis omvänt också; ett ont knä kan bero på tarmproblem och en dålig hy kan bero på en överarbetad njure. Så vad hjälper det med lite smärtlindring eller acnekräm om dom gör NADA för varken njuren eller tarmarna?!??!! Jo, det hjälper dig att köpa mer och mer och mer av just de produkterna... medans din njure och tarmar fortsätter att lida. Det finns aldrig något som säger att "såhär är det alltid" när det kommer till människor och deras hälsa och komplexa kroppar. 

Så igår, ÄNTLIGEN, började jag min träning!!! Tog en dag ledigt från jobbet för att lära mig grunderna till kinesiologi, muscle testing, inklusive alla örter- och "raw food" tillskott som kan hjälpa en kropp att komma ikapp. Under min 10 timmars arbetsdag igår så fick jag träffa på allt för många UNGA människor som led av det ena och det andra: depression, ingen energi, allergier, PMS, sovproblem, vikt problem av båda slagen, huvudvärk, muskelvärk, infertilitet, etc etc... Under ett besök fick jag till och med tårar i ögonen... för symptomen är bara toppen av isberget mär man sen går in och ser vad det är som är fel på riktigt...

Where did we go so wrong??? Frågar jag mig hela tiden! När började det gå så fel?? NÄR och VARFÖR??? Och i nästa andetag så inser jag att detta är min chans att hjälpa... Alltså detta är min framtid. Jag lovar! Det finns allt för många människor, inklusive vänner och familj som kan dra nytta av min framtida kunskap och jag tänker inte ge upp - vare sig ni "tror" på det eller inte.    
   

3 kommentarer:

 1. Jag tror på det! Känner några som gått till kinesiolog och alla blivit hjälpta där sjukvården inte hade hjälpt ett piss...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra! Vet inte hur populärt det är i Sverige jämfört med här men förhoppningsvis så kommer mer och mer folk få upp ögonen för det, överallt.

   Radera
  2. Oh glömde... Kinesiologi vad ju vad som fick mig på fötter igen efter så mycket försök med både det ena och det andra. Så jag är övertygad! :)

   Radera