fredag 12 februari 2010

Stenbock och Vädur

Nu ni, här kommer mitt alldeles egna horoskop - ni som känner mig kan ju kommentera om det tycks stämma:

Helena, 
Dina misstankar var rätt; du har inflytande från en vädur (Aries Ascendant)! Dessutom har du inga planeter just här så du är förmodligen en sann Vädur när det kommer till första intrycket och hur du är offentligt. Du anses nog vara en stark person som går efter vad du vill ha, är en stark och energisk människa. Du har också förmodligen en atletisk kropp. 

Stenbockens soltecken är mer ditt innre jag. Där du är bra på att plannera, är målfokuserad och ambitiös. Vilket är en del av dig som folk inte ser förrän de verkligen lär känna dig bättre. Du har även Merkurius i Stenbocken tillsammans med solen, vilket betyder att du känner dig välidgt säker när det kommer till att prata inför folk, kanske också i att skriva. Du är snabb, men också analytisk - en tänkare. 
I månen har du ett Lejon vilket betyder att du gillar att vara i centrum, och har även en förkärlek till att dramatisera. 

I planeten Venus har du Vattumannen vilket betyder att du vill vara vän med din make och att du har en humanitär karisma över dig - du vill hjälpa fler än bara dina närmaste.
Mars, Jupiter och Saturnus har Jungfrun - WOW!! Du är en person som verkligen jobbar för det du vill ha! Jag skulle inte vilja stå i din väg. 

De var de viktigaste planeterna och deras stjärntecken i ditt horoskop... Nu till Planeterna i husen:

Solen var övervägande i alla dina planeter förutom i Pluto - Jag gissar att du kommer välidgt bra överrens med män. Det kanske till och med startade i barndomen, "pappas flicka" och att du inte alltid förstod dig på din mamma. Saknaden av solen i Pluto kan tyda på att du är lite av en kontrollfreak - du vill kontrollera folk mer än du borde. 
Merkurius i solen tillsammans med stenbocken gör dig till en fantastisk kommunikatör samtidigt som du kan vara väldigt analytisk i din karriär. Du har potential att komma ganska långt... 
Det var allt som verkligen stod ut för mig när jag gjorde ditt horoskop - helt klart intressant! Skulle jag summera så skulle jag nog säga att du är en driftig, fokuserad, envis och beslutsam person som kan övervinna det mesta bara du vill. 

Mmmmm... vad tyckte ni?? Jag måste ju säga att hon prickade in ganska mycket som stämmde. Konstigt hur det kan spela in så mycket om när och var vi är födda till hur vi blir som människor.

1 kommentar: