måndag 19 juli 2010

Efter mycket klagande...

... har jag nu fått en ny mobil på jobbet... en HTC telefon. Vad sjutton är HTC för märke egentligen????!!!! Kan vi inte ha hederliga ericsson eller nokia här? Nääää HTC.. erbjöd mig ju till och med att köpa en lur, en droid iallafall men det fick jag inte.

Men nu har de iallafall börjat med 3G på riktigt... vissa börjar även tjata om att de har 4G - tror inte dom har fattat vad 3G betyder i from av teknik. Ah, fast det gör ju inte jag heller om jag tänker efter lite. Men tycker iallafall att det är konstigt att ett land som USA är så jäkla efter när det kommer till mobiltelefoner!

Tja, mobiltelefoner är ju ett litet problem om man ser på det stora hela, ska vi snacka efter så kan vi prata om mode, både kläder och inredning (känner att min lilla känsla jag hade för det där med mode och då menar jag lilla försvinner snabbt), kunskap (ööö vet inte vart jag ska börja här), källsortering (här kastar man fortfarande batterier i soporna, inte jag dock för vi har batteriinsamling på jobbet men det är inget måste för hushåll), mått (en fot anses fortfarande som ett mått på längd, vilken fot snackar vi om - en 39a eller en 42a??? va?!?! get with the program people!!)

Det är tur att det står "SVENSK" i mitt pass...

Känns som jag är jätteanti USA just nu i mina inlägg...men jag lovar, jag ogillar inte USA, jag vill bara vara i Sverige just nu när det är sommar och mina bästa vänner finns där. Saknar det liksom...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar