torsdag 10 november 2011

Läs egentligen inte detta - eller gör det; jag behöver hjälp...

Jag har total idétorka! Har kommit på att jag måste vara lite mindre upptagen för att komma på bra och vettiga saker att skriva om. Alltså det har hänt mycket denna vecka då jag har varit (är fortfarande) på affärsresa men inget som är värt att kommentera här... Vi kanske kan försöka oss på en ny "Kom på rubriken"? Ni säger vad rubriken ska vara och så skriver jag... Ett tag funderade jag på att stjäla rubriker från andras bloggar. Jag sa till mig själv att ta 2:a inlägget i X månad... Den första jag stötte på var något i stil med "Dessa romaner tipsar jag om"... och det känns inte som jag för romaner läser jag nästan aldrig. Jag läser ju böcker om naturlig hälsa - vissa av dem ratar jag och andra tycker jag är helt vettiga.

Så om ni har några rubrikförslag så kan ni väl skriva en kommentar :)

4 kommentarer:

 1. Hej! Det är väl synd att ha idetorka, jag följer din blogg ibland för det är kul att läsa om en svensk tjej som bor i USA, jag är nyfiken på hur du träffade din man, det står ingenstans i bloggen :)

  SvaraRadera
 2. Hej Stina! Kul att du tittade förbi! Antar att du har rätt.. att det inte finns något om hur jag och Paul träffades.. Får komma med det inlägget snart.

  SvaraRadera
 3. Det här gör jag helst en helg i Philly

  Om jag inte hade bott i Philly hade jag hellre bott i...

  Bäst och sämst med att bo i USA.

  SvaraRadera
 4. HUmm.. NICE! Jag får börja jobba på dessa rubriker! Tack vännen - xoxo

  SvaraRadera