onsdag 16 maj 2012

annat än vax i öronen

Musik, manus, affischer, träning, extra träning... Jag är lite för fullmatad med saker inför dansavslutningen på söndag. Är helt klart redo för att terminen ska vara klar nu. Så några roliga uppdateringar har jag inte för det är liksom det som rinner ur öronen på mig.

Kylskåpet är tomt, tvätten väller över och tvättad tvätt blir kvar i tvättstugan, och osorterade papper och dokument ligger i fina förvaringsfoldrar....

usch vad jag klagar. Ska vara glad att jag får undervisa dans, för det supergillar jag ju liksom. Och man ska väl vara glad att man har vitvaror också antar jag...

2 kommentarer:

  1. Det där känner jag igen. Sista veckan på terminen brukar vårat hus vara uppochnervänt! Tvätt överallt och ingen mat. Men destå roligare att städa när allt är över och man kan ta sig tid. Det känns befriande på nåt sätt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Njae.. vet det sjutton om det någonsin kommer att vara roligt att städa. hahaha!! men det behövs det vill jag lova! Kommer vara helt konstigt efter söndag - kommer kännas som om jag har all tid i världen helt plötsligt.

      Radera