lördag 5 maj 2012

En bra kväll

Planerar att ha en toppen kväll ikväll. Är på väg till Philly för lite sushi, parasiten är borta och jag mår bra.

6 kommentarer:

 1. Men åh vad bra att Parasiten är borta! Tack för ditt mail, har tänkt svara men haft lite mycket. Mitt uppe i finals nu, kan återgå till livet igen på torsdag! =) Ha så skoj ikväll!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svara när du kan. Fokusera på skolan nu!! Ja jag var glad att parasiten är borta.. Jag återhämtade till och med binjuren till 100% vilket är helt otroligt! Kanske till och med var så att det var just den parasiten attackerade.

   Radera
 2. HURRA för att parasiten är borta! Det måste såklart firas. Hoppas du åt en massa smarrig sushi. Älskar vanligtvis sushi. längtar efter att älska det igen... :)

  SvaraRadera
 3. Hurra för att parasiten är borta! Det måste såklart firas. Hoppas du åt en massa god sushi. Älskar sushi vanligtvis. Längtar efter att älska det igen...

  SvaraRadera
 4. Blev nått fel när jag skulle kommentera, skrev om kommentaren men nu ser jag att den första kom med ändå! Hm...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan fira två ggr hahah.. det är ok. Men dock är det tillbaka till vardagen och lits striktare matregler igen. Jag är ju fortfarande på diet så att säga.. Sushi är supergott, om man hittar ett bra ställe. Var inte supernöjd med det stället vi gick till - smakade lite väl mycket fisk på något sätt.. om man nu får säga det om sushi.. hahah..

   Radera