söndag 22 april 2012

Vi Back-trackar lite

Då så... har blivit några dagar sen sista inlägget. Så länge att jag till och med fick telefonsamtal hemifrån då de undrade om allt stod riktigt till. Det gör det ju såklart bara det att livet har varit fullt med bollar i luften den gångna veckan och jag förväntar mig att nästa kommer att bli ungefär lika great.

Förra helgen gjorde vi absolut inget alls med huset. Men det betydde ju inte att vi var soffpotatisar direkt. Vi åkte på årets första baseballmatch. Matchen var urdålig men sällskapet toppen!
Sällskapet

Under veckan har jag bollat med dansavslutningspyssel i stort sett varje kväll, P90X:at, dansat, tagit hand om Bruno, jobbat som fasen, försökt hittat tid till mig och Paul och försökt att få i mig mat på de tider som maten borde intas... Och så gick jag och blev vansinnigt allergisk mitt uppe i allt. Jag hade alla symptom som de flesta ser som pollenallergi, något jag har varit fri i några år nu. Rinnande ögon, nästtäppa, nysningar, kliande öron osv... Jag vet ju att dessa symptom är kroppens "första" försvarsmekanism, där den gör något för att bli av med något dåligt... fungerar det inte så förändras symptomen till något annant - och så fortsätter (om vi inte hjälper kroppen på traven att kicka ut det dåliga) till det "sjunde" och sista stadiet i vårat immunförsvar... det är där vi bildar symptomen för cancer osv. (Ja, jag säger symptom för cancer, tex, är inte en orsak... bara ett symptom på något annat)...

Bruno, såklart...

Så, iallafall (ska sluta babbla) gick jag iväg till min NRT (Nutrition Response Testing) Klinik och drog med mig en kompis som varit sjuk ett tag till och från. Där visade det sig att jag har fått i mig en parasit -- och det är den som orsakar alla dessa allergisymptom hos mig. Så nu är jag på en parasit diet som är lite annorlunda än min blodtypsdiet, men jag ska köra på den, för någon jäkla parasit vill jag inte ha i kroppen! Fick även lite tillskott som jag ska ta.

Dessutom kollade de min binjure som fick betyget NOLL av 14 möjliga... Kan ju bara gå upp då rå sa jag... Kan ju vara därför jag tappar energin så jäkla snabbt nuförtiden. Även om jag har en massa hälsoproblem hitan och ditan så känner jag mig så trygg i händerna på de på NRT-kliniken. Dom kan sin sak liksom.. Min vän var riktigt impad. Om jag hade möjlighet så skulle jag vilja lära mig det dom kan..   

På lördagen var det även "Byta-staket-dag" härhemma. Paul styrde en jobbstyrka på 3 man plus han själv (jag hjälpte bara till lite). Vi hade hoppas få bort det gamla och fått in det nya på en och samma dag.. men det var lite väl amitiöst. VI har en tredjedel gjort och idag blev vi drabbade av jordens regnoväder.. så att släppa ut Bruno i trädgården är lite problematiskt när han tycker det är jättekul att utforska..

Vem gillar inte stora leksaker???!

Jobbstyrkan
Jag känner mig inte redo för en ny vecka än men den inträffar ju oavsett vad jag tycker om saken.. det är väl bara att bita ihop. Happy Monday everyone!

2 kommentarer:

  1. Oj, en parasit! Vaddå för nån? Låter lagom kul, men bra att det går att bli av med den. Vore kul att se fler bilder från hem och trädgård!

    SvaraRadera
  2. Ska fråga på lördag då jag går dit igen. Hoppas att det är borta då. Känns lite äckligt dock.. Hon som äger stället jag går till hade en parasit som hon hade haft ett tag. Parasiten gav henne symptom som pekade mot cancer och de talade om för henne att hon bara hade några månader kvar att leva. Hon startade undesöka det naturliga istället då hon aldrig tyckte hon fick svar och upptäckte genom NRT att hon hade en parasit - inte cancer! Otäckt hur feldiagnoserad man kan bli!

    Trädgården är en stor lerpöl känns det som, så än inget att ta kort på.. Hemmet har blivit lagt på hyllan sen våren ringde på.. så jag saknar fortfarande gardiner i vissa rum, köksbord, hyllor till mitt pysselrum, osv osv.. Damn.. Jag behöver en staycation!

    SvaraRadera