tisdag 29 januari 2013

En hög med potatis

Efter mitt lite tyngre inlägg om vaccin så säger vi här bara hej!
Har inga byxor som passar mig längre. Inte ens byxorna jag köpte på Black Friday i slutet på november passar mig.. Måste nog skaffa ett par hängslen! Dom är iallafall billigare än att köpa en ny garderob av byxor.

Det är OTROLIGT kul att äntligen gå ner i vikt för att kroppen nu har rensat rent och klarar av att göra sig av med det där "lilla" extra.. Det är nästan overkligt. Det har tagit sitt lilla tag... För det mesta känns det inte ens som om jag jobbar hårt för det.. men det är väl förmodligen för att det har blivit en del av vardagen.

Så det firar vi... att 11 kilo är borta... vet ni hur mycket det är egentligen?! Det är ungefär 50 potatisar!

2 kommentarer:

  1. Du är jättefin! 11kg är superbra jobbat verkligen! Jag har 5 gravidkilon kvar, vilka lär vara de svåraste. Kroppen ändras ju på ett helt annat sätt av just gravudkilon än "vanliga" kilon eftersom kilona inte blivit jämnt fördelade. Magen måste dra ihop sig mer... Kommer inte i några byxor alls förutom gravidbyxorna! 15cm kvar för att ens knäppa. Suck.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch.. måste vara jobbigt att komma tillbaka till sin gamla kropp. Och vissa gör det ju med en handvändning! (dom ogillar vi i smyg). Och dom sista 5 kilona är ju ALLTID dom värsta. Det krävs så mycket i många fall. Och som du säger.. när man har lite annan fördelning så krävs det ju lite annorlunda teknik för att det ska funka. Jag vet att du kommer att klara det! Kram

      Radera