söndag 20 januari 2013

iDance

Söndag som söndag... Förr i tiden var mina söndagar fulla av dans. Det var som att kickstarta vardagen. Det var så skönt. Man visste alltid var man skulle vara en söndag och när. Det var inget snack om saken det var bara att gå iväg. Visserligen så handlade många av mina dagar i veckan om dans... så att jag dansade på söndagar var ju inget speciellt.. egentligen. Men när jag sitter här en söndagkväll så tänker jag tillbaka och ler!

Jag var tio åtta (mamma påpekade nyss att jag var åtta när jag började och jag som hela tiden gått och trott att jag började dansa 1990, eller om det nu var 1989) när jag började dansa... och vet inte hur gammal jag kommer att vara när jag inte vill ta en liten piurett i köket längre... aldrig förmodligen! It is in my blood!

Njut av mitt lilla bildspel från mitt liv som dansare... någonstans från 2000 och framåt. 
(får försöka leta fram lite äldre bilder från när man var tonåring)1 kommentar:

  1. Hej!

    Du började när du var 8 år gammal. Eftersom våran grannes dotter började dansa så vill du också göra det. Din första tävlingdans var i Gävle med disco. Minns du vilka kläder du hade! :) Rosa och svart. Du var så söt! Jag följde med dig upp till din första stora tävling och sen har du alltid tävlat.. Vet ej hur många jag har följd med och sånt! Jag hoppas att du har glädje över detta händelser.

    Kram Mamma <3

    SvaraRadera