tisdag 15 mars 2011

Till Mamma

En mamma vill gärna veta allt, även sånna saker som man själv inte har tänkt att tänka på ens... Om det gick skulle hon nog helst ha ett litet filmteam som gick omkring med hennes tre barn konstant med live sändning 24 timmar om dygnet som hon kunde logga in på när hon kände för det, ja det gäller väl kära mormor också...

Så här kommer lite svar på mammas frågor:
Undrar vem som kommer till er nu i sommar?? En kompis, räcker det? Man ska väl inte skriva ut personers namn på bloggar bara sådär utan tillåtelse men hon är blond, har pluggat i North Carolina, jobbar i Norge och tränar kickboxing. 
Ska ni komma upp till Sverige under sommar eller?? Ja det ska vi, förmodligen i slutet på juli.
När åker du till Mexiko o hur länge ska ni stanna?? Vi åker på lördag och stannar en vecka.
Såg att du skrev att ni blir många?? Vem som är med.. Tja, inte riktigt säker känner inte alla, men familj, släkt och vänner till två kompisar som gifte sig där för fem år sedan.
Är så nyfiken på era äventyr... Samt hus??? Var på två husvisningar i helgen, men det var inget vi ville ha så vi fortsätter att leta och leva trångt.


Nu ska jag fortsätta mina äventyr - idag blir det ännu ett åttatimmarspass på jobbet, följt av en timme på gymet, sen lite middag, facebook tajm, kanske TV, och sen läggdax. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar