lördag 17 mars 2012

Att ha en trädgård

Då ska vi se... Helg var det ja. Jag har lyckas smitta Paul med min förkylning men han verkar ha fått den 3 gånger om. Eller så är det ju bara det där med män och förkylningar... Naeee.. inte Paul inte, han är inte så ynklig när han är sjuk. Han kör gärna på som vanligt istället.

Idag ska vi få till lite trädgårdsrensning. Det är så mycket skräp (döda växter) att jag knappt kan se hur det kommer att se ut när det är klart och färdigplanterat. Funderar på att plantera mina egna frön (innomhus först), vad tror ni om det??? (Självklart var den frågan riktad direkt till han med gröna fingrarna i familjen). Är det för sent att göra det nu?

 Dom har dum-kit för oss som inte kan det här med att plantera själv... 
Kanske vore nåt

6 kommentarer:

 1. Hej Jag förstår att det var mig du vände dig till. Nä det är mog rätt tid att så fröer nu på våren ,du får hålla krukor väl vattnade men inte för mycket dom ska ha en ljus plats inte för soligt då bränns dom av solen köp järna en liten påse såjord (vanlig blomjord är för kraftig)Sätt inte för många frön i varge kruka.Lycka till kramar Morfar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ge det ett försök. Får bli nästa helgs projekt!

   Radera
 2. ojojoj, lycka till! vill ha lite bilder på vad som händer i de där krukorna sen :D puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! :) Jag är själv nyfiken. Paul har stora drömmar om framsidan - jag har stora om baksidan. Ska väl försöka få till båda två hoppas jag!

   Radera
 3. Ja, klart du ska plantera massa själv! Vill se bildbevis sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jarå.. det kommer.. Vill också se slutresultatet, typ NU!! haha

   Radera