fredag 30 mars 2012

iMe

Sen i tisdags har jag försökt att motstå de bittra känslorna och istället vara glad och stöttande. Ni förstår att jag är dator-teknik-pryl nörden när det kommer till våran familj. Paul skulle vara lycklig ute i vildmarken utan internet och mobil för all framtid.

Jag har suktat efter en iPhone i ett bra tag nu. Jag har insett att det skulle hjälpa kommunikationen mellan mig och mina vänner i Sverige att ha en mobil som kunde köra skype, facebook, och allt annat som hjälper till. Jag kunde uppdatera bloggen när saker verkligen händer med både bilder och filmer för att hålla familj och vänner mer involverade i mitt liv - precis som jag vill att de ska vara även om de bor på andra sidan atlanten.

Men nu har jag inte en iPhone, iPad, eller annan smartPryl som kan göra allt detta för mig och jag har varit "ok" med det *läs: inte ok men har insett att typ 800 spänn extra i månaden för mig att ha en mobil med alla dessa finesser kanske inte går att justify just för tillfället, fast ändå justifiable för nu hänger man ju inte med ALLS när man måste vänta tills att komma hem för att checka fejan och allt sånt.*

Men nu är det så att Paul behöver en Smartphone för sitt jobb och har bestämt sig för en iPhone... min värld is UPSIDE-DOWN! What to do??? Hur smörar man bäst för att få en iPhone när maken får en?? Jag lovar att jag ska testa alla förslag som kommer in, även de dåliga!


Ps. ska väl tillägga att Paul har lovat att jag ska få leka med hans iPhone när han köper den...

2 kommentarer:

  1. Jag minns inte ens livet utan iPhone!! Hur gjorde man liksom?? Du får testa det klassiska "vägen till mannens hjärta går genom magen"...lyxmiddag!

    SvaraRadera
  2. Hahah.. jag kan tänka mig det! Jag får testa med lyxmiddag!! I promise!

    SvaraRadera