söndag 4 mars 2012

Jag Vägrar!

När det var dax att gå och lägga sig på lördagskvällen så fick jag panik. Jag tänkte "om jag går och lägger mig nu så är det ju söndag när jag vaknar och jag vill inte ha söndag än". Så jag vägrade...

Nu inser jag, att även om jag har varit vaken typ fyra timmar längre än vad jag borde, att det blir ju fasen söndag iallafall!!!

Men mycket har jag gjort iallafall. Jag har lagt upp en hel drös med nya saker i min shop - så nu får ni snart ta och titta in igen.Och i fredags så fick jag för mig att jag skulle sticka ett par benvärmare. Så nu har jag stickat klart ena benet.. nu ska bara det andra göras också. (Fasen vad ont jag har i pekfingret!!)

Fast nu ska jag nog sluta vägra.. bättre att få uppleva en hel söndag än en halv! (för det lutar mot det om jag ska ta igen all sömn som jag nu har missat...) Jisses vad jag svamlar...

Godnatt!

4 kommentarer:

 1. Själv blir jag helt knäpp om jag vänder på dygnet! Och nu som gravid somnar jag alltid på soffan innan 22. Senaste veckan har jag sovit hela nätterna där...Helt otroligt hur trött man kan vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tydligen så blir jag det också.. speciellt om jag måste vrida tillbaka på dygnet på en dag. Dumt!

   Radera
 2. Hej Svenskt vän! Tack för att du delar min blogg! Jag hoppas att du har en bra vecka och min svenska översättningen är inte så illa! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha.. no your are good. But you can write in English too ;)

   Radera