måndag 27 september 2010

Söndag i NYC

Att vara i NYC på en söndag är alltid lite annorlunda än att vara där de andra dagarna i veckan. De är mycket lugnare.. om nu NYC kan klassas som "lugnt". Det är inte så mycket trafik, inte så mycket folk ute, och tyvärr så är ju inte heller alla affärrerna öppna heller. Men det var kul att komma till New York igen, kommer alltid att vara kul... och ännu roligare är det ju när man får prata lite svenska på köpet också!

New York en bra mötesplats: Svenska kompisar vill åka dit och jag har nära att komma och hälsa på. Det är bra! Så nu är det bara ni resterande 20 som bör boka biljetter och ta en sväng över atlanten. Julskyltning på Macy's i NYC och julgranen på Rockefeller är säkert hur fint som helst!!


Fotnot: under den korta tiden det har tagit mig att skriva det här inlägget så har jag hunnit bita mig på samma ställe i läppen cirka fyra gånger... igår bet jag mig där ungefär fem.. tjock fet bulle har jag på läppen... känns bra! 

1 kommentar:

  1. oooh Jag älskar NY!!Skulle gärna komma dit på julshoppping men de e såååå långt borta o dyrt att bo ....Kommer att åka till London denna gång .Ligger nu i sängen och är sjuk och vill inte ens till köket...Har köpt saker hem från macys som jag har i badrummet o i köket.

    SvaraRadera