tisdag 25 december 2012

Jul i USA

Julen har spenderats i ett ganska stillstamt hus härborta. Fick till ett litet julbord med skinka, janssons, sill, lax, köttbullar, och lite ost.. Gjorde även lite chokladkola till efterrätten - eller det blev efterrätten.


Självklart kändes det inte alls som julen som man är van vid att fira men mysig ändå. Fick prata med familjen på skype, inte alls samma sak men bättre än inget.

Det har ju varit ganska varmt här under hela hösten och vintern så jag så sent som igår eftermiddag sa att "nää, någon snö det vet det sjutton om det ens kommer att komma hit i år".. några timmar senare så snöade det faktiskt! Självklart är det borta nu, men ändå - det SNÖADE på julafton!!


På kvällen fick vi besök av två kompisar som delade på en flaska spanskt vin och lite brieost. Helt klart en mysig jul även om den var lite väl stillsam.

Imorgon blir det tillbaka till verkligeheten igen - jobbet kallar.

Familjen Lyckdes också även i år pricka in så jag fick en julklapp på julafton!! :)


2 kommentarer:

 1. Hej God fortsättning ditt julbord såg ju fint ut
  Skönt att julpaketet kom fram i tid vi var sena att få det till posten.(vi är inte säkra på om det är vårt paket vi känner inte igen tidningarna)Här fortsätter julen med mera snö varge dag på fredag har faster Elsa bjudit oss som vanligt vi o mamma o kent åker dit
  många kramar /mormor o morfar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var mammas present som lyckades ramla ner i brevlådan på julafton. Eran väntar jag på fortfarande. Hälsa Elsa! Kram kram

   Radera