fredag 21 december 2012

Om jag håller andan så går det lite lättare men få mig inte att börjaskratta

Min bröstkorg har tydligen hoppat lite ur balans. Har hänt en gång förut.. Då fick Anna hjälpa mig till rätta med nervbanemassage. Gjorde svin ont men inte ondare än jag hade haft om jag inte hade fått den där fantastiska massagen då hon tryckte ner fingrarna mellan revbenen! Mmmmm... (Den var fantastisk för att den hjälpte om ni inte fattade det)

Nu har jag ju som sagt detta igen. Fast på vänstra sidan och på ryggen istället för fram. Kan inte ligga på rygg. Kan knappt byta ställning när jag ligger ner. Att trycka på gaspedalen när jag kör bil gör kanon ont, och luta sig tillbaka i en soffa kommer inte på frågan.

Blev cracked av min kinesiolog (före detta kiropraktor) idag och det hjälpte lite men har fått stränga ordnar på att boka in en massage bums! Anna, kan du komma förbi över dagen imorgon kanske?? Skulle passa mig perfekt!

Anna finns på Annatomi

Xoxo

2 kommentarer:

 1. nä, för jag har julledigt nu! :D
  men alltså, försök att stretcha lite på det onda om det går. försök att hitta det onda och låt paul trycka lite just där. sen kyla på...
  hoppas du hittar en massör som kan hjälpa dig vännen, önskar att det var jag istället men, men.
  ta hand om dig, puss puss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha.. julledigt.. vad fasen.. dålig tajming liksom. Har en tid bokad i eftermiddag - förhoppningsvis är det med nån som vet vad hon gör... fick ta det som var ledigt så att säga. Inatt var nog värtsta natten, vaknade konstant och känner mig som en stel pinne. Men det ska nog bli bra. Stretchar så mycket jag kan. PUSS

   Radera