torsdag 31 oktober 2013

Vi var på en MCLEF gala

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från i lördags. Då var det dax för galan. Galan annordnades av en non-profit organisation som hjälper barn och ungdommar som har förlorat en förälder i yrket (militären eller inom polis/brandkår etc) att betala för deras utbildning. Fin-fint.

Det slängdes pengar på massor av saker. En flagga med 38 Medal of Honor signaturer såldes för runt $7000.... (!?) och en pistol med lite ingraverad text på för $12000 (!!!????) Och det värsta av allt... dom köptes av SAMMA person! Knasgök!

Jaja... här kommer lite bilder..

Vi tackar Tori för hjälp med hår och make-upen! Paul fick träffa en av (eller två men bara en hamnade på bild) the Medal of Honor Recipients. 
Det var stort. Ser ni stjärnan runt halsen!! Det var en trevlig man med mycket humor. Vi stötte på honom igenom hela kvällen och på efterfesten (japp de hade efterfest också!!)Posar lite för kameran. 
Gratis mat, gratis dricka, och dans hela kvällen lång! 
Det var helt klart en rolig kväll och kinaklänningen gjorde succe (eller så kunde det ha varit hon som bar klänningen, hon är ju också ganska awesome!) Här är den dära flaggan som såldes för typ sju-tusen dollars och den nya ägaren... Samma man som bjöd oss på galan, köpte de två Capten Morgan flaskorna som kom till Sverige i somras och som absolut vill hjälpa Paul skriva en bok. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar