onsdag 30 oktober 2013

Kina liksom

Jag åker till Kina på lördag. I två veckor ska jag vara där... Vad kan jag förvänta mig? Vad ska jag absolut besöka när jag är i Peking? Har ni några förslag? Ös på bara. Mest kommer jag ju att jobba med jag har ju en helg emellan jobbveckorna som det får bli lite turisting. Så kom igen, help a girl out!


4 kommentarer:

 1. paking anka! Och massage! Och fotbad! ahhh!

  SvaraRadera
 2. Ja, massage blir det garanterat!! hahaha

  SvaraRadera
 3. När jag var där var jag i arts-distriktet som heter 798. Det tyckte jag var jättetrevligt.
  Clothing market är också trevligt om du gillar att pruta. Pruta ner typ 90% med glimten i ögat så ska det gå bra :) (Jag var på sådan marknad i Shanghai)
  Badaling kan man åka till med buss och gå på muren.
  Besöka ett te-hus
  Sen ska det finnas en gata med äckelmat som jag inte hann besöka.. Typ hönsfötter och gräshoppor och ormar nära Beijing 7+3 gallery

  Sedan ska man väl ha sett förbjudna staden och himmelska fridens torg som ligger på bredvid varandra.

  Testa tunnelbana om du inte vill ta taxi... Byt taxi om de vill förhandla och pruta kring priset... (Vi fick värsta detouren när vi hoppade in i en sådan)

  Bli inte lurad av konststudenter...
  och jag valde att vara vegetarian för att jag inte visste hur bra köttet var, men det gör man väl som man vill med.. Men lite olika magpiller kan nog vara bra att ha med ;)

  Ha det så himla kul!
  / Sis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jisses!! tack så mycket! Allt låter som bra mål att besöka. Får se hur mycket jag hinner, i och med att jag bara är i Peking fredag kväll till söndag eftermiddag. Pruta ska jag allt göra!!

   Tar absolut med mig magpiller. Här ska det laddas emot parasiter!! hahaha.. PUSS!

   Radera