måndag 2 november 2009

En bra helg

Det har varit en såndär skön och avslappnande helg... mat, mys och filmer har varit i centrum.

På lördagen åkte vi runt och tittade på hus - inte för att vi kan köpa något än på ett tag, men vi kollade iallafall. Som tur var hittade vi inget som vi gillade, inte i våran prisklass iallafall... Mitt i rundan fick jag sån huvudvärk att det bara var att åka hem igen, varenda grop i vägen gjorde ont i hela mig. Väl hemma försvann den ganska snabbt. Typiskt.

På eftermiddagen tog vi hand om hunden Kozmo då det var Halloween i lördags och han blir ju tokig när det plingar på dörren... hemma hos oss fick han sussa lungt utan barn och godis - det var ingen som knackade på våran dörr. Tur var väl det för jag hade inte en endaste godisbit hemma. Vi hyrde film på lördagen också och gjorde en ganska konstig iaktagelse av kunden som stod framför oss i kön:

Hon hyrde tre filmer och tjejen som stod i kassa sa att hon fick två drickor och en popcorn gratis när hon hyrde tre filmer. Kunden slängde sig på kylskåpet och plockade ut två coca cola flaskor och tog en popcorn påse... sen kom kassörskan på att hon får ju välja två godispåsar också. "Näää inget godis sa kunden; jag har diabetes". Hon norpade åt sig två godispåsar ändå för att annars skulle hon inte få det andra. Men, tänkte jag, varför valde hon vanlig cola och inte light om hon nu har diabetes???? Konstigt.

Söndagen var det dax för mig att shoppa byxor. Jag åkte runt lite här och där för jag hade tänkt att köpa tre par skor: gympadojjor, vinterstövlar och bruna boots... gick från skobutiken utan en enda sko i handen. Butiken är helt enkelt för stor! Jag kan aldrig bestämma mig när jag är därinne.

Hittade lite toppar och tröjor.. sen var det dax för byxorna. Jag hade norpat åt mig några byxor som jag skulle prova - gick in i provhytten och stängde dörren på mina egna fingrar. Lamporna i provrummet blev plötsligt vansinnigt varma och ljusa... jag blev törstig och näsan var nästan helt täppt... det blev med andra ord inga byxor heller. Jag behövde luft - kall luft!!!  Jag åkte hem med ömma fingrar och några toppar.

Sen var det dax att ställa in sig på jobb igen, ny vecka, nya saker att ta tag i och ny månad.
Snart är det jul hörrni! Snart är det dax för julpynt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar