tisdag 17 november 2009

Missing In Action?

Har ni saknat mig? Har haft så fullt upp att jag knappt har hunnit surfa på nätet; varken hemma eller på jobbet. Vår nya chef är på besök och veckorna, dagarna och timmarna innan denna man går igenom ytterdörren springer alla runt som yra höns... ganska kul att se måste jag säga. Själv tycker jag ju att gubben ser ut som vi andra, möjligen lite kort i rocken för min smak men har två ögon och lite hår på huvudet... Han hade till och med hyfs att skaka hand med både mig och Marta - det gjorde aldrig den andra chefen. Så nu sitter de i möten och mitt jobb är nästan avklarat för dagen, nästan alltså.

Hemma har det också hänt saker. Just nu står det en sprillans ny silk screen printer hemma som jag knappt har vågat röra. Jag lyckades dock trycka en topp igår men är inte helt klar med den så ni får allt vänta med att se hur mitt första försök blev. Skit kul är det, men jag är ju så jäkla petig så jag blir ju aldrig helt nöjd med sakerna... Men förhoppningsvis kan jag ÄNTLIGEN börja få ut mina designs som har legat undangömda ett bra tag nu! Jag såg denna printer för ca 3 veckor sen och det var som om himlen öppnade sig och sjöng halleluja för mig.. övertalade Paul att jag behövde en - och nu har jag en!!!
Paul har också börjat sin väg till 7e himlen. I lördags tog han sitt första steg till att utbilda sig till sitt drömjobb - helikopter förare. Först ska ha ta sitt privata körkort, sen commercial och sen kommer han med största sannolikhet att gå vidare och bli instruktör. Jag är så otroligt glad för hans skull!!! Att han äntligen tog tag i en av sina största drömmar!

Vi får se hur lång tid det tar, men jag räknar med 6 månader. Han kommer ju jobba heltid också såklart då det inte är helt gratis att plugga, även om Marinkåren kommer att betala en del av summan.

Paul var redan i lördags och gjorde sin debut. Hellikoptern hoppade lite hit och dit innan han fick koll på hur man gjorde tydligen... men det är väl kanske inte så konstigt. Man kan ju inte vara expert på en gång.

Jag kommer inte att få åka upp med honom förrän han får sitt certificat att han får transportera människor, men då ska jag upp och jag ska åka över Manhattan med kameran i högsta hugg! Så den kan ni ju suga på...
men som sagt det tar ju ett litet tag innan det händer.

2 kommentarer:

  1. Wow! att ni når era drömmar! Jättekul läsning måste jag säga! Grattis till er båda.

    Kram Mamma

    SvaraRadera
  2. Coolt! Då känner man snart en topdesigner och en helikopterpilot!!!
    Kram på er! Jenny

    SvaraRadera