fredag 6 november 2009

Facebook från mobilen

När dom har blockat Facebook från jobbet blir det mobilen som gäller... Helt smarta är dom inte direkt. Men det är klart inte lika enkelt, men bättre än inget. Känner mig alldeles för isolerad om jag inte kan gå in och facebooka lite under dagen.

Har just idag upptäckt att influensasprutan är på tapeten. Verkar som om folk vallfärdar för att ta den... helt otroligt egentligen. Jag förstår ju inte hur de har lyckats skrämma så många som säkert aldrig skulle ta denna spruta om det inte vore för media.

Och om man tar den nu så måste man ju ta den nästa år igen, och igen, och igen... om viruset lyckas hålla sig kvar eller muterar. Och långtidseffekter från sprutan kan dom ju aldrig veta då den har funnits i sådär något år, om ens det. Långtidseffekter av en influensa är ju... hummm... ett starkare immunsystem.

Jisses - jag gjorde det igen. Är inte bra att hålla det jag lovar när det handlar om detta. Men jag försöker jag lovar. Bara det att jag blir så förbaskat jäkla orolig.

Mamma meddelade nyss att Kent ABSOLUT INTE tänker ta sprutan!!! Hoppas han lyckas hålla mamma från att göra det också.

Känner att jag ännu en gång måste förmana om VITAMIN D3:

Alltså detta är viktigt!!! För det första så ser ni knappt solen i era breddgrader just nu så tro inte att ni får tillräckligt. För att det ska hända något måste faktiskt huden få färg av solen, sådär lite rosa... men det händer väl inte nu eller?! Åk till en hälsokostbutik och inhandla VITAMIN D3 NU!!!! Stoppa i er 10.000 E (250 mcg) de tre första dagarna och droppa sen ner till 5000-6000 E (ska tas i EN dos om dagen inte flera), överviktiga och äldre kan ta mera! Ja jag vet det låter mycket. Men jag äter mellan 5000-11000 E om dagen och mitt blodvärde ligger på det utmärkta antalet: 78 ng/ml.

Jag vet inte riktigt hur jag ska få fram hur viktig denna vitamin är - men SUPER VIKTIG, fungerade det??? Usch nu kom en ironisk bild upp i huvudet på mig... ni kanske får se den under helgen om jag orkar genomföra den.

Puss på er alla och TA HAND OM ER!

2 kommentarer:

 1. Super viktigt funkar nog. ;)
  Så fort de kommit in lite pengar på kontot så ska ja gå till en hälsokostbutik. :)
  hoppas bara att ja kommer ihåg att ta de bara. :P

  //Malin

  SvaraRadera
 2. :D Låter bra Malin! Sålänge du tar det konstant i 1-2 veckor så är det inte hela värden om du missar tabletterna någon dag här och där. Vitamin D är nämligen oljebaserat och stannar i kroppen ungefär 8 dagar... men det tar ett tag att komma upp i bra värden och det är därför viktigt att ta det konstant och också lite mer i början. Lycka till!

  SvaraRadera