lördag 8 oktober 2011

Svindyr handduk

"Helena, snälla berätta lite om hur det är att bo i ett eget hus"... 

Att bo i ett eget hus, när man aldrig har gjort det förut är en upplevelse som är ganska speciell. Förutom att man är lite vilsen när man vaknar mitt i natten för att gå på toa så kan jag nu inte heller stå vid spisen och titta på TV (vilken tur att jag nästan aldrig står vid spisen). Det har varit svårt att somna då vi tydligen har grannar uppe på vinden som krafsar och har sig ibland. Och det helt utan extra hyresintäkter!

Vi har spenderat i runda svängar $500 på en rörmokare då en föredetta ägare tycke att det vore en jättebra idé att spola ner en handduk i toaletten. Det slutade med att vi varken kunde spola, duscha, eller borsta tänderna för det var helt igentäppt. Super!!

Jag har inte längre några lediga dagar, timmar eller minuter för det finns ALLTID något att göra och då menar jag verkligen ALLTID!

Men jag älskar vårat lilla hus. Det har några skavanker men vem har väl inte det?! Och snart får vi nog till det till ett hem med köksbord, gästrum och allt... och jag välkomnar alla som vill komma förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar