onsdag 5 oktober 2011

Traditionellt eller Holistiskt?

Har fått i uppdrag att skriva om Bröst Cancer på jobbet.

Vi inleder ett nytt "Excellence år" den 17 oktober och detta året ska företaget koncentrera sig på att ge tillbaka. Vi ska donera mat till mindre rika familjer inför Thanksgiving,
Julklappar till barn och ungdommar till jul,
Paket till de som är i kriget till alla Hjärtans dag,
Böcker till bibliotek i vår, och
Fullproppade ryggsäckar till skolor som har det lite dåligt ställt innan skolstarten nästa år...

Sen ska vi inleda hälsotips på jobbet. Starta en promenadgrupp. Stretcha under arbetstid och hålla hälsoseminarier. Jag är hur glad som helst att få vara med i detta, this is what makes a difference!

Men jag har ett problem. Hälsotipsen... helst ser ledningen att de ska vara taget från den traditionella läkarvården. Jag har svårt för det, ja nästan vägrar... så nu frågar jag er... nu när jag ska skriva om Bröst Cancer.. ska jag skriva det vanliga: kläm här, se där, undersök dig ofta... och att bröst cancer är mest relaterat till ålder och genetik... eller ska jag prata om saker som de inte pratar om? Som att bröst cancer och blodgrupp har en stor betydelse? Att D-vitamin är den viktigaste vitaminen i att förhindra bröst cancer?? OSV.. vad tycker ni? Traditionellt som alla redan "vet" eller lite mer holistiskt?

Detta kommer inte bli svårt, men vänta tills vi ska prata om dieter, diabetes eller influensan... uj uj uj...5 kommentarer:

 1. du kanske kan skriva lite om båda? lite traditionellt för å få folk å lyssna å sen klämmer du i med lite annat på slutet? lycka till vännen! puss puss

  SvaraRadera
 2. Ja, det får nog bli ett släng av LAGOM i den amerikanska vardagen.. PUSS

  SvaraRadera
 3. Skrev ett långt inlägg imorse men det gick inte... Håller med Anna!

  Ang D-vitamin; min medicin innehåller stor dos av D3, inte D2. Har fått det på recept av en specialist (endokrinolog). Det är antagligen bättre än D-pearls då ju eftersom dosen är högre och anpassad efter min sjukliga brist. D-pearls kanske är det bästa receptfria som finns?

  SvaraRadera
 4. Japp.. det får bli något mitt emellan på denna! Skönt att höra att du får D3!!! :) Är antagligen mer potent än Dpearls. Hoppas det funkar! Hur mycket tar du om dagen om jag får fråga? Vilken form?

  SvaraRadera