torsdag 11 juni 2009

Sjukskriven

I tisdags och onsdags tog jag och Paul ut två sjukdagar var... Nää vi var inte sjuka, men vi tyckte att vi var värda några extra dagar i avslappnat tillstånd. Ja, jag vet FY, FY på oss... Jag spädde på min förkylning och Paul sa att jag hade smittat honom med magsjuka eller nåt.

På tisdagen skulle det bli filmer hela dagen! Det blev frukost, en film och sen åkte grabben ut och spelade golf med kompisen Tim som är hemma i två veckor innan han börjar sin 3e etapp i sin hårdträning som officer i marinkåren. Jag passade på att sy lite..

Onsdagen åkte de och spelade golf igen... och jag åkte och shoppade! Ja jag vet FY, FY på oss... Men jag fick verkligen massor gjort! Jag handlade en present till mamma, till brorsan, handlade till Thea, Wiggo och till en bebis som fortfarande ligger i magen på Emma. Och så blev det lite till mig själv också. Dock inget till festen, men det hade jag ju inte plannerat heller. Det har jag ju gett upp.

På kvällen träffade jag Wilma, damen som lärde mig allt om Cardio Cocktail hos hennes kiropraktor... JAG HAR HITTAT VART JAG VILL JOBBA!!!! Jisses denna plats kändes så mycket som jag att det var sjukt. Gym, kiropraktik, massage, hudvård, plastikkirurgi och allt om hälsa!! Jisses säger jag ju bara!!! När jag kom hem var jag nästan helt tagen. Har nog aldrig kännts så om något annat... (ja, förutom dansen då). Det var en såndär "glödlampan-tändes-över-huvudet-upplevelse". Nu ska jag bara försöka hitta ett sätt att komma in med bra lön i fickan. Jag måste erbjuda dom något snarare än att jag letar efter något. Ska börja klura på detta.

Idag, torsdag... vi skulle tillbaka till jobbet efter två dagar i djup lögn... Jag åkte hit och fick säga att jag mådde mycket bättre osv... Paul kommer till jobbet och blir utskälld av fru Long (chefens fru). Hon talar om för honom att hon inte vill bli smittad av något magvirus! Hon säger till honom att åka hem igen!!! VAD FASEN!!! Nu sitter nog Paul och Tim på bio eller äter god lunch någonstans... Grrr...

Men ja, ja. Det är viktigt att få träffa sina kompisar när man har chansen.
Det var min lilla historia idag.
Har nog aldrig skolkat på detta viset förut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar