lördag 27 mars 2010

Knapp-problem

Skönt att det äntligen har blivit helg. Veckan har dock rullat på ganska så snabbt... Har haft massor att tänka på och har lite klurigheter att reda ut fortfarande.

I en av reglerna står det (inte ordagrant) att till barn under tre år får man inte använda saker som är mindre än "så att det passar in i hålet på en toapappersrulle"... detta gäller då knappar, som jag så länge har svurit över nu. Men sen har dom undantag som inte behöver följa regeln och en av dom är "kläder". Då undrar ju jag, som undrar väldans mycket nuförtiden, om en knapp ses som en knapp när det ligger där för sig själv men om den kan räknas som kläder när den sitter fastsydd på plagget?.. Och om det nu är så att en knapp räknas som en knapp oavsett vart den sitter - hur i hvete kan det då finnas skjortor, jackor, jeansbyxor, jeansjackor, pike t-shirt osv till barn under 3 år om man inte kan räkna knapparna som del av ett klädesplagg? Jag undrar - har vi en massa olagliga människor därute som försöker tjäna pengar på bekvämligheter som knappar på barnkläder, va?!??!

Men kan ni tänka er en body utan knappar i grenen? Den blev ju inte bästa plagget i garderoben direkt - en jäkla baddräkt i bomull!
Eller hur låter det med en skjorta med dragkedja eller kardborre istället - det kommer nog bli super hippt här!

Seriöst, de kan inte allvarligt mena att kläder till barn under 3 år inte får innehålla knappar! Dom kan inte mena det...

Tja, jag kan ju börja leta knappar som är en sisådär 8 cm i diameter... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar