fredag 23 december 2011

God Jul Allihopa!

Här kommer årets julkort till er alla (även fast inte alla luckor i Kalendern har blivit "öppnade")..

Året har gått snabbt men samtidigt känns det som om våren var för en evighet sen och det är knappt att vi kommer ihåg vad vi har gjort.

Detta året har mycket hänt. Vi har köpt hus, rest en del både var för sig och tillsammans, gått på konserter och fått uppleva massor med andra småsaker. Att spendera julen i sitt eget hem kommer bli speciellt och väldigt lugnt och kommer egentligen inte kännas som den julen jag är van vid men det känns bra att få spendera den med Paul.

Paul och jag har fått gått på två bröllop i år och vi väntar på tre till nästa år då det har varit förlovning efter förlovning de senaste fyra veckorna. 

Bröllop #1

Bröllop #2

I mars åkte vi till Mexico tillsammans med en hel hög andra kompisar och bekanta. Mer söderut på denna jord har jag aldrig varit och jag åker gärna tillbaka. Det var en toppen semester med mycket sol, alkohol och skratt. - All Inclusive liksom.

Susan, Paul och jag ute en kväll i Mexico

The Beach!!

För att fortsätta på restemat så fick Paul åka till San Diego och hälsa på sin kompis i maj där han fick spela hur mycket golf han ville! Några dagar efter att han kom hem så for jag iväg till Sverige för min sommarsemester och proppade i mig både plockgodis, dillchips och andra delikatesser som jag inte får tag på härborta. 

Paul och Polaren på en av golfrundorna

Jag och brors-sonen Wiggo i en av Sveriges skogssjöar

Under sommaren fick vi även fint besök från Sverige! Det var hur underbart som helst att ha en av sina vänner här. Vi tog med Anna på en matupplevelse runt Philadelphiaområdet - för är det något Philly är känt för så är det för maten. Den är jäkligt god här! Självklart så besökte vi också NYC, gick på en Baseballmatch och hade traditionell BBQ.

King Crab

Chocolate Cake

Las Margaritas

Under hösten har vi egentligen bara jobbat med huset som vi flyttade in i, i slutet på september. Ny insullering har varit prio 1 och snart kommer våra nya fönster. Efter det är huset i lite bättre skick med tanke på energuförbrukning av både värme och kyla. Vi hade ju självklart en inflyttningsfest med mat och dricka till de som ville ta. Det var en trevlig kväll som avslutades med att källaren var full i avloppsvatten för att det var stopp i toan!! Yehaaa! Klockan fyra kom vi i säng efter att rörmokaren varit här i två timmar. Men sen dess har vi inte haft några problem.

Gästerna var samlade runt brasan

Framsidan av huset
Och nu till jul så blir det ju att lära känna lilla Bruno lite bättre. Han har redan fått en egen "säng" och har hittat sin favoritplats på soffan. Han är lite vilsen i koppel och är inte helt 100 på det här med att lyda, men det kommer väl. Sen äter han inte sådär jättebra än - men han har ju haft en tramatisk vecka så vi hoppas att det ska bli bättre och att han kommer att känna sig trygg snabbt. Visserligen så verkar han älska Paul redan och gör vad som helst för lite mys och kel.Vi önskar iallafall er allihopa en underbar jul vart ni än befinner er! 


4 kommentarer:

 1. Och en riktigt God Jul tillbaka till er!! Önskar att ni fanns i närheten så jag kunde ge er en kram båda två! Saknar dig, LOVE YOU!

  SvaraRadera
 2. God Jul!!

  Just nu är vi hos mormor o morfar. Vi väntar på Jenny,Pontus, Gustaf, Linnea och lille Wiggo..

  Måste säga att Bruno ser fint ut! Grattis till er hundägare! :)

  De hälsar er..

  Kram Mamma

  SvaraRadera
 3. Härligt med jul!! Önskar jag var där med er alla. Stor kram

  SvaraRadera