torsdag 8 december 2011

Lucka 5 - För ett år sedan

...var jag tjock och mådde inte alls så bra. Min matsmältningsprocess var mer eller mindre katastrofal. Min hy var värre än när jag var tonåring. Jag var trött och ville sova otroligt mycket och jag klarade inte alls av att träna som jag ville. Visst var jag fortfarande glad och kunde hålla en normal konversation, det var ju inte så att utomstående såg det direkt, förutom att jag kanske vare lite större än "normal".

Jag hade mer eller mindre precis fått upp ögonen för både blodtypsdieten och kinesiologi och spenderade jullovet till att utforska valmöjligheter. Efter en månad på dieten och med kinesiologin kunde jag helt plötsligt gå på toa som en normal person. Jag började känna mig piggare och piggare och det var till och med kul att gå till gymmet. Efter ytterliggare ett tag så flöt ett lugn över mig - jag sa till mig själv "nu mår jag bra" och det var en helt fantastisk känsla, hade jag inte vetat bättre så hade jag nog trott att jag var full eller nåt...

Mina upplevelser har gjort att jag tror stenhårt på att "rätt" mat och supplement kan göra skillnad som natt och dag. Det gäller bara att hitta vad som är "rätt" för varje individ.

Visst hände det andra saker för ett år sedan, men just min hälsa har varit så viktigt att jag nog aldrig kommer att ta det för givet igen.

Örebro's julbelysning; Kungsgatan Julen 2010

2 kommentarer:

  1. Oj! Men vad var det du gjorde "fel"? Jag har skaffat uppgifter till en kinesiolog nu som jag tänker kontakta. Underbart att det har hjälpt så mycket!!

    SvaraRadera
  2. Felet var att jag käkade p-piller!! Jävlarna höll på att ta livet av mig. Det tog nästan 2 år att komma tillbaka till ett normalt jag när jag väl slutade.

    SvaraRadera