måndag 12 december 2011

Lucka 6 - Min Blogglista

Att blogga är ett snabbt sätt att meddela en större skara om vad man sysslar med. Oftast blir det dock envägskommunikation och jag har inte så stor koll på vad som händer alla andra...

De flesta av mina vänner bloggar inte, vilket är jäkligt synt. Jag skulle vilja ha mera uppdateringar inklusive bilder på alla bebisar som växer så det knakar därhemma, helst en gång i veckan. Jag vill titta in i er vardag så att jag iallafall kan vara med på ett hörn när bilen inte startar en morgon, när ni kommer för sent för bussen aldrig kom eller när hunden åt upp julskinkan...


Anna, en av mina underbara bästisar, bloggar - Tack och Lov - Hennes ironi sprutar igenom datorskärmen varenda dag! Även om hon inte har uppdaterat på ett tag så går jag in och läser något igen, I am obsessed! Danslärare, Massör (förresten världens bästa massörer även om jag är halvpartisk), Mamma (sonen kallar hon för Lillgangster'n), Sambo... med ALLA småsaker som händer dagligen. 

Jag följer med i brorsans familjeliv genom Linnéa, hans Sambo, och uppskattar alla bilder hon lägger ut på sonen och dears dagliga äventyr! Linnéa bakar, läser Allers, spelar Bingolotto... hon är som en go mormor i 20-årsåldern som alltid är glad och sprallig!Syrran bloggar men alldeles för sällan. Jag saknar att inte få uppdateringar hela tiden, men hon är en person som måste inspireras för att vilja skriva. Och vill hon inte så gör hon inte. Syrran jobbar som lärare och drömmer om att få skriva läroböcker, något jag vet hon kommer att göra galant den dagen hon sätter sig ner och börjar.

Linnéa befinner sig också i USA så henner följer jag med i kulturkrockar och nickar instämmande för det mesta: Nyligen klagade hon på att tvätten aldrig blir ren - det är ett återkommande problem här - tvättmedlet är URUSELT! Min tvätt har blivit bättre tack vare nya tvättmaskinen och att jag bytte till pulvertvättmedel.

Duktiga Tjejen läser jag för att jag gillar hur hon skriver. Så ärligt och öppet, och annonym. Hon har varit med om mycket i livet och det finns mycket smärta bakom hennes ord. Men just nu fokuserar hon på en bättre framtid och hon kämpar dag och natt för att nå dit.

Sen läser jag en hel del hälsobloggar också...BloggKalenderLista

2 kommentarer: