torsdag 8 december 2011

Lucka 4 - Jag beundrar dig...

Jag uppsakattar och beundrar människor på så många olika sätt och jag kan inte välja en person utan här får ni en KORT lista på några som jag beundrar.

Mamma - för att hon, döv i ett hörande sammhälle, har lyckats med så jäkla mycket i hennes liv trots motgångar av alla de slag. Hon får också en extra applåd för att hon lyckade sparka sig fri från hennes otäcka fibromyalgi.

Syrran - för att hon alltid är sann med sig själv och hur hon känner och jäkligt kreativ.

Brorsan - för att han är världens givmildaste och accepterande/förstående människa jag vet (han hade inget val med två äldre syrror i hemmet och tre andra äldre syskon på håll).

Pappa - för att han orkade säga upp sig från ett jobb han inte alls trivdes på även fast han inte hade något annat på G (han har nu ett jobb som han trivs bättre med).

Morfar - för att han alltid ställer upp i vått och torrt åt alla.

Mormor - för att hon lever för sina barnbarn och har klass i alla situationer.

Paul - för att han säger vad han tänker och tycker avsett vad andra må tycka om åsikten och för att han alltid slutför sina projekt. 

Anna - för att hon hela tiden vågar följa hennes drömmar även om det har betytt mycket smärta på vägen.

Anna - för att hon är så himla självständig och sprallig i en och samma person.

Sen är det en hel drös som jag beundrar för att de ens vågar skaffa barn, jag blir lätt nervös vid tanken på att ta hand om en hund i drygt 10 år - vad händer om man skulle misslyckas?!

Generellt sätt så beundrar jag alla som kan se misslyckaden som utmaningar att förbättra sig istället för att säcka ihop och även de som hela tiden gör som de säger och säger som de gör...
En hel dröse LUV till alla er...  
2 kommentarer:

  1. å jag beundrar dig, min finaste...

    SvaraRadera
  2. :) tack vännen - du vet att du är en av de bästa i mina ögon!!!

    SvaraRadera