tisdag 20 december 2011

Lucka 10 - My Dirty Little Secret

Puhhh.. får svettningar av detta inlägg. Vad jag har i min handväska är min sak liksom... 


Men ok.. om jag måste. Min väska (just nu) innehåller ett anteckningsblock för tydligen så kan jag inte komma ihåg saker längre om jag inte skriver ner det med tillhörande pennor - hellre för många pennor än för få.

Jag har lite presentkort som vi fick i samband med våran inflyttningsfest - hoppas på något coolt vi kan inreda med. Jag fick som sagt alla inrednings-presentkort och Paul fick alla presentkort till handy-man affärer. Högst på listan just nu är en helkroppsspegel eller vad det nu kan heta - en större spegel än vad som finns i badrummet iallafall. Har levt utan en helkroppsspegel i över tre år nu.. ?!?!?! Hur i helv... ?!?!?!?!!!!

Mp3 spelare (ja, jag är förmodligen den sista på jorden som inte har ägt en apple produkt än). Men en iPod känns som om jag inte behöver.. men den dära iPhonen är lockande, faktiskt mer än iPaden. 

Plånbok, Godis.. (sorry, dom tog slut nu). Halstabletter (är lite förkyld just för tillfället). Glasögonfodral, Solglasögon, Gamla kvitton och prover av handkrämer och annat som delas ut av påstridiga säljare.

Väskan är dock för liten för mitt innehåll - den går inte att stänga, men jag är för lat för att byta ut den just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar