torsdag 15 december 2011

Lucka 7 - My World

En av mina favoritplatser på denna jord är Sommarstugan. Ingen plats får mig att känna mig så avslappnad, hemma, fri... Det är en annan väld där. Norrbotten, sjö, skog och familj.
Det var ett tag sen jag hade chansen att få vara där. Men varje sekund jag är där njuter jag.

En annan "plats" jag älskar att vara på är på scenen! Jag älskar att framträda - mest dansa såklart, men att prata på scenen är också något jag diggar (sålänge folk inte ställer sig upp och går därifrån det vill säga).


Så vi kan väl säga att jag gillar det tysta, stilla och fridfulla samtidigt som jag också njuter av fjärilar i magen, strålkastare och stående ovationer.

6 kommentarer:

 1. Ser grymt vackert ut på landstället!

  Överraskning om scenen också, det vill jag läsa mer om:)

  SvaraRadera
 2. Haha.. ja, jag får väl ta ett inlägg om det någon gång.

  SvaraRadera
 3. Håller fullständig i om sommarstugan... Trots det är alltför låååångt att åka... :))

  Kram mamma

  SvaraRadera
 4. Tycker bilandet dit är värt det! ;)

  SvaraRadera
 5. Jag är fullständingt med dej och förstår dina känslor för Norrbotten! :) Vacker bild och man vill ju bara dit .. NU genast! Norrbotten och finska Lappland.. där finns mitt hjärta. Ett önskemål är att du gärna får visa fler foton från ditt Norrbotten!! :)

  SvaraRadera
 6. :) Ja, Norbotten är underbart!! Jag ska fixa fram mera bilder, men inser att jag inte har så många i och med att det var ett tag sedan jag var där. Har faktiskt aldrig varit i Finland överhuvudtaget, men kan tänka mig att det är hur fint som helst.

  SvaraRadera