onsdag 23 september 2009

Toxic Shock Syndrome

Idag har jag gått från att tro att jag har Toxic Shock Syndrome - en otäck upplevelse... till att fått det bekräftat att jag inte har TSS... tack och lov.

Men om jag nu skulle få feber så är den diagnosen inte lika säker... (men varför skulle jag få feber nu när jag inte har fått det tidigare?!)

Jag mår alltså egentligen ok med tanke på att jag sover, äter, dricker och dansar som vanligt utan att jag mår varken bättre eller sämre. Men vissa stunder kommer någon hypokondrikersida av mig fram. I detta fallet så triggades det av ett samtal jag hade med företagets läkare igår. Som tur var så fick jag bekräftat att jag inte är sjuk, iallafall inte så sjuk som att jag skulle ha TSS... Usch! Men samtidigt så var jag redo för den diagnosen, jag var redo för att få den behandling jag behöver... men det enda jag egentligen vet nu är att jag inte har det, men vet fortfarande inte vad jag har.

Men troligen så har mina utslag inget att göra med allergi i och med att det har gått en tid nu sen det började och sen jag slutade äta det jag trodde att det var som orsakade det. Men som sagt var, jag behöver ju iallafall inte oroa mig att det är något allvarligt - och det skulle jag väl ha märkt vid det här läget om det nu var så. Men ibland så fungerar inte hjärnan lika logiskt när hypokondrikern är i farten!

Nää nu ska jag åka hem och njuta av en kväll med hemlagad "Pulled BBQ Pork" en såndär super enkel maträtt. Jag lägger ner en hel fläskfilé i en så kallad slow cocker på morgonen och häller på lite BBQ sås och vrider knappen till slow. Sen när man kommer hem är det klart! Hur mört och gott som helst! Det går liksom inte att misslyckas.

Tjing, från en tjej som inte har Toxic Shock Syndrome

1 kommentar:

  1. Hej.Ja det låter nästan som tjälknöl den sätter man i ugnen när den är frusen och lägger den i lag när man tar ut den. Kramar Morfar o Mormor

    SvaraRadera