måndag 13 april 2009

Full Rulle

I helgen var det mycket på tapeten.

I fredagskväll tackade gamla Oldsmobilen för sig. Det ligger fortfarande ett långt oljespår från hans jobb och hela vägen hem... Så i lördags blev det ut och shoppa. Vi hittade en skåpbil till Paul som han lättare kan jobba ur. Ford, 2008, 4 mil... Riktigt kap enligt Paul som har letat skåpbil ett tag nu. Han fick den säkert för $8000 billigare än vad de brukar kosta. (Imorgon kommer de och hämtar bilen som vi har skänkt bort till en hjälporganisation). Nu slipper jag se verktyg liggandes i vardagsrummet och sovrummet! Det tackar jag för! Lustigt - vi har massor med verktyg, men inte en endaste hammare så jag kan sätta upp tavlor - dem har han på jobbet.

Så lördagen bestod ju till mesta delen att sitta och vänta på alla papper som skulle fixas innan vi kunde köra därifrån med skåpbilen...

På lördagkvällen fick Helena tag på 3 glas vin för mycket... dvs 5 glas allt som allt. Var riktigt glad och pratade med allt och alla. Söndagen blev inte riktigt lika kul... Sov för det mesta och avslutade dagen med en BigMac & Co... inte i stil med dieten. Men det är rent ut sagt omöjligt att äta nyttigt när man är bakis till tusen.

Jag åkte till IKEA på fredagen efter jobbet. Men jag hittade inga påskägg. Men det blev det gamla vanliga: Ballerina, Singoalla, Ahlgrens bilar, Choklad, Kaviar och till slut hittade jag mina nattuksbords-lampor! Man jag köpte helt fel storlek på glödlamporna.. så än har vi inte kunnat njuta av lamporna. Är ju så typsikt mig... att jag inte kollar sånt! Är helt 100 på att jag har rätt saker att jag inte ens kollar.

Vädret har hållt sig till lite kallare än jag har velat. Runt nollan på morgonen, massor med blåsväder och sol på dagen. Förhoppningsvis blir det bättre denna veckan. Träden är dock hur vackra som helst! Ser nästan ut som de är fulla med rosa och vita bomullstussar... och absolut ingen allergi har jag kännt av heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar