söndag 4 januari 2009

Julhelgen

På julafton vaknade vi i ottan (kl 4 på morgonen) för att åka till flygplatsen för att fira jul i Minnesota. Vi fick än en gång uppleva isregnet - denna gång var det dock lite mer läskigt; mörkt ute och vägarna hade inte riktigt blivit saltade än. Men fram kom vi med försiktig körning.

Allt gick bra på flygplatsen även om min resväska var packad 5 kilo över... det var tydligen ok ändå. Vi bytte plan i Chicago - och vad folk det var!!! Massor med plan var inställda eller försenade så folk satt överallt! Det var varmt, skititgt och bara usch! Som tur var kom vi iväg i rimlig tid och landade i Fargo, North Dakota innan lunch. Stannade på en liten BBQ krog för lite lunch och fortsatte sedan till Detroit Lakes - där vi skulle fira julhelgen tillsammans med Dave, Judie och resten av herrskapet. Julaftonskvällen tillbringade vi hos Steve och Becky (Judies son) och deras barn. Vi åt stek och räkor med potatismos och andra smarriga tillbehör innan det var dax för lite julklappsöppning.

På juldagen (den stora dagen härborta) firade vi med Daves son Jim, hans fru Rhonda och deras barn. Också en otroligt avslappnad tillställning. Vi åt lite av varje, rökt fisk, skinka och annat snacks. Vi underhöll oss själva med några glas vin och spenderade mest tid i deras gymnastiksal.

Dagen efter blev det mycket behövligt slappande... Det var behövligt för dagen efter åkte vi runt på skotrar i flera timmar. Över sjöar, in i skogar och över åkrar... Vi lämnade huset när det var ljust ute och kom tillbaka vid 23.00. Självklart blev det några stopp på vägen med lite pizza och öl. Jag höll mig på skotern för det mesta, och höll skotern på sina skidor för det mesta. Tippade vid några tillfällen - men vad har man inte karlar till om inte att få dig ur snödrivorna! ;) Dagen efter jämrade jag mig fint över träningsvärken. Men det var det bara värt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar