tisdag 7 april 2009

Idag gick det bättre

Idag vaknade jag i tid, klockan 6.00... och jag gick dessutom upp på en gång, inte en endaste snooze körde jag med. Det var jäkligt duktigt faktiskt! Dock var det bara 14 grader i lägenheten då vi under helgens varma väder hade stängt av värmen... så jag tände en massa värmeljus innan det blev ett 60-minuters yogapass... riktigt jobbig men så skönt när man väl är klar. Blev en lång varm dusch efteråt också. Så nu är jag riktigt mör och go och redo för att ta en tuppur, haha!!

Tänkte ta det lite lugnare på jobbet idag. Två av mina chefer är på semester!!! Nästan så att det är Party! Nu är det ju påskvecka här... men tror ni att vi har ledigt eller... nej, nej, nej... inte ens långfredagen har vi ledigt. Konstiga typer här... religösa och allt, men NEJ inte kan vi vara hemma på långfredagen... Dubbelmoral så det skriker om det!

Ja, ja...

3 kommentarer:

  1. Halloj! Kan trösta dig med att jag oxå jobbar långfredan, och annandan med för den delen... Väntas uppåt 20 grader på påskafton, får se fram emot det! Påsk-kramar till er båda!
    Jenny

    SvaraRadera
  2. Oj jag skulle inte orka gå upp kl 6. om man inte ska med nåt flyg då förståss.. Men du e asduktig som gör det! :)
    hm trist att inte va ledig på fredag.! :(

    Men hoppas du får de bra ändå.

    SvaraRadera
  3. Ajaj! Fattar ej hur du orkar? Som du vet att jag älskar att sova! hmm hmm. Just nu är det vår då vill jag inte sova utan vara ute i den härliga vår väder! All snö är nästan borta. Men finns en del kvar att städa inför våren t.ex Morfar ska komma o beskära trädet samt byta vinterdäck till sommardäck.

    SvaraRadera