måndag 9 februari 2009

Helgen med hundarna

Lördagen och söndagen var ena riktiga hund-dagar för oss. Tidigt på eftermiddagen på lördagen åkte vi till ett "hund-hem" för hundar som folk inte vill, eller kan ta hand om längre... Usch hjärtat brister ju varenda gång man ser en hund utan hem... Jag hade nämligen tänkt att jag skulle kunna hjälpa till lite på helgerna med att gå ut och gå med dem och träna dom så att de kan bli adoptearade så snabbt som möjligt. Får se hur det går... de säger att nya medhjälpare endast kan hjälpa till på veckodagarna mellan kl 10-16 och det fungerar ju inte alls.

Senare på lördagen fick vi lilla Zeuz till oss... har blivit riktigt stor sen sist... Och jisses! Det är verkligen som att ta hand om ett barn: "Inte röra det, inte tugga på det, inte gå in dit, inte hoppa där, snälla somna någon gång, osv" Men på något sätt gör vi allt detta bara för att de är så jädrans söta!
På söndagen var det över 15 grader ute och vi tyckte att vi kunde ta en promenad i parken... tydligen tyckte 500 andra det också. Det var hundar och folk överallt!! Promenaden slutade med att vi var tvugna att bada av oss lite innan vi ens kunde hoppa in i bilen. Det blev riktigt lerigt!!! Det mest roliga med promenaden var att vi plockade upp våran andra vän Cosmo, som inte gillar någon hund... Cosmo och Zeuz lekte hela eftermiddagen - förutom de minutrarna som vi separerade dom för lite vila.


Kompisar!!!

1 kommentar:

  1. Wow! vilka söta vovvar! Hmm så du är sugen på att ta hand om hund. men vem ser efter om ni ska besöka till oss? :-S Mamma

    SvaraRadera